2009. szeptember 10., csütörtök

Audrey Hepburn táskák



Jól sikerült titkolnom gyógyíthatatlan táska és cipő mániámat...eddig. Számos női sorstársam nevében beszélek akkor, ha azt mondom: egy-egy csodaszép, dizájnos példány meg tudja dobogtatni úgy a pici szívem, mint Hugh Jackman tökéletesre kidolgozott felsőtestének látványa...ha nem jobban. Bár sok esetben sajnos legalább annyira elérhetetlen is...

Szerelem volt első látásra az Audrey Hepburn nevével fémjelzett exkluzív táskakollekció is, amelynek darabjai nem csak egyediek, szépek, de megvásárlásával még jótékonykodhat is az ember lánya...persze csak ha megteheti. A limitált kiadású táskákat ugyanis a szinésznő családja alkotta meg, és a projektből származó profit 100 %-a az Audre Hepburn Children's Fund számlájára kerül.

Audrey Hepburn stílus ikon: lenyűgöző nőiességet, bájt és határtalan vidámságot sugárzott magából, és ugyanezt az érzést váltja ki az emberből már az is, ha csak a róla készült fotókat nézegeti...hát még ha ezeket a képeket a saját kis táskáján hordozhatja, és mindennap magával viheti. A táskákat ugyanis a Jessica Z. Diamond grafikai tervező (és mellesleg az Audre Hepburnről készült fotók és filmek arhíválója) által készített grafikák díszítik.

Íme néhány példány:


A 12 táskából álló kollekció mindegyik tagjából 36-36 darab készült, számozva vannak a kis drágák és egy eredetiséget igazoló tanúsítvánnyal is rendelkeznek, melyet Sean Hepburn Ferrer személyesen ad ki. Amellett, hogy gyönyörűek, stílusosak, természetesen a legmagasabb olasz minőséget képviselik.

Hát igen..."Ha én gazdag lennék..."

Még több gyönyörűség itt: ->

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése